Werken waar je wilt

Iedereen moet kunnen werken waar hij of zij wil

Werken waar en wanneer je maar wilt en op een manier die het beste bij je past. De bedrijven achter Werkenwaarjewilt, isolve en identa, zorgen dat klanten altijd toegang hebben tot eigen applicaties en bestanden. Ze nemen hun relaties mee binnen de veranderingsprocessen naar de meest ultieme werkomgeving. Waar die ook moge zijn! 

 

We maken ICT sexy!

Strategy | Marketing | Concept | Design | Video | Interior | Copywriting | Storytelling | Signing

De werkwijze om de werkplek van morgen te creëren, is door vandaag de behoeftevraag van je relaties in kaart te brengen. Daarom zetten isolve en identa bestaande werksituaties om naar de meest ultieme werksituatie. Hoe zorg je als automatiseringsbedrijf voor een onderscheidend verhaal? Dankzij de rebranding van isolve en identa maken we ICT ‘sexy’! 

Betrouwbare partner
 

Betrouwbare partner

De relaties van isolve en identa zijn ondernemers met passie en gedrevenheid voor de business waarin ze werkzaam zijn. Logisch dat ze willen dat alle bedrijfsdocumenten beveiligd zijn en dat ze voldoen aan de wettelijke regels en verplichtingen van overheden en instanties. En juist daarvoor zoeken ze een betrouwbare partner, zodat zij zich kunnen blijven focussen op waar ze goed in zijn! 

Twee bedrijven, één missie!
 

Twee bedrijven, één missie!

Isolve en identa zijn twee bedrijven met één missie. Door de boodschap helder en begrijpelijk te vertellen en vakjargon te skippen, onderscheiden zij zichzelf nu van andere automatiseringsbedrijven. De door ons bedachte pay-off ‘Werken waar je wilt’ en de nieuw geformuleerde duidelijke kernwaarden vormen herkenbare elementen in het verhaal van de organisatie.

Knal(roze) eruit

Knal(roze) eruit

Brengen afbeeldingen van patch-kasten nu dát gevoel over waardoor je als bedrijf de overtuiging krijgt ontlast te worden door techniek? Nee, niet echt dus… Hoe val je dan op in de grijze massa? Knalroze en -blauw eruit! De verrassende en gedurfde huisstijlkleuren zorgen voor een onderscheidend en verfrissend verhaal voor het automatiseringsbedrijf. 

1920x0/isolve_visitekaartjes_1920x900.jpg
Verfrissing logo

Verfrissing logo

Om de juiste finishing touch te krijgen zijn de logo’s wat strakker en moderner gemaakt. Ze sluiten nu uitstekend aan bij de nieuwe identiteit en kernwaarden. Ook hebben we de nieuwe krachtige pay-off toegevoegd. Het unieke beeldmerk is in al zijn eenvoud heel herkenbaar. Het lijnenspel in het logo staat tevens symbool voor de draden van het ICT-netwerk en het altijd met elkaar in verbinding staan. 

1920x0/isolve_afbeelding_1920x900_1.jpg
Ontwerp website
 

Ontwerp website

Bij een nieuwe huisstijl hoort ook een bijpassende website. isolve draagt zorg voor de softwarematige kant, identa voor de hardware in de breedste zin van het woord. Ze hebben elkaar nodig om tot de meest ultieme oplossing te komen voor haar relaties. Wat de laatstgenoemde partij dan ook wil is één vast aanspreekpunt, daarom is de website ook zo opgezet. Via www.werkenwaarjewilt.nl maak je als gebruiker deze keuze waar de ‘zwaarte’ van je project ligt, maar je weet ook meteen dat het gehele traject als totaaloplossing gemonitord wordt.

Zo vrij als een vogel

Zo vrij als een vogel

In de door ons gemaakte commercial benadrukken we de belangrijke boodschap van werken waar je wilt door middel van de metafoor ‘zo vrij als een vogel’. Een korte reis door het dagelijks leven van een dame die haar werkdag zo efficiënt mogelijk wil invullen. Een fragment van op kantoor, in de trein en thuis op haar eigen bank. Het maakt niet uit waar ze zich bevindt, ze is in staat om ‘gewoon’ door te kunnen werken. Want daarin is ze zo vrij als een vogel. 

Interieur

Interieur

Onze ontwerper kreeg de volledige vrijheid om de juiste sfeer en beleving verder toe te passen op kantoor van isolve en identa. We creëerden van een standaard ruimte met systeemwanden een fijn en gezellig kantoor met huiskamergevoel. Volledig uitgevoerd in de stijl van Werken waar je wilt en compleet met opvallend behang, waar een paraglider in de lucht op zijn laptop aan het werk is.

Vierdaagse van Nijmegen
 

Vierdaagse van Nijmegen

Als partner en eindverantwoordelijke van de gehele automatisering tijdens de Nijmeegse Vierdaagse legt Werken waar je wilt de infrastructuur aan en zorgt ervoor dat alle betrokken partijen met elkaar kunnen communiceren. Sinds jaar en dag is roze woensdag omgedoopt tot Fijne Woensdag en komen de relaties op uitnodiging tezamen op de Wedren voor een gastvrije netwerkmiddag op dé A-locatie van Nijmegen. 

Interesse?

Mark vertelt je er graag nog veel meer over! Neem contact op via mark@ifthen.nl of 088 0238 700.