Bladcadeau

Opvallen in een jungle van cadeaubonnen

Je hebt ze vast wel eens zien liggen in de winkel of misschien zelfs cadeau gekregen, de kleurrijke verpakkingen van Bladcadeau. Bladcadeau is een cadeaukaart waarbij de ontvanger kan kiezen uit meer dan tachtig tijdschriftabonnementen, waarvan het abonnement vanzelf stopt. Leuk als verjaardagscadeau, met de feestdagen, als bedankje of om zomaar iemand in het zonnetje te zetten.

 

Verfrissing van logo en design

Design | Animation | Signing

Cadeaubonnen zijn populair! Dat blijkt wel uit de grote hoeveelheid beschikbare kaarten die verkocht worden. Bladcadeau speelt slim in op deze populariteit. Ifthen heeft Bladcadeau op diverse manieren geholpen om op unieke manier op te vallen in retail winkels, waar al honderden cadeaubonnen hangen. Dankzij de verfrissing van het logo, nieuwe prachtige opvallende package designs en diverse unieke signings knallen ze nu uit de schappen.

Vernieuwende verpakkingen

Vernieuwende verpakkingen

Bladcadeau heeft een brede doelgroep, daarom hebben we een vaste lijn van verpakkingen ontworpen die perfect aansluiten bij diverse doelgroepen, feestdagen, thema’s en trends. Zo liggen er rondom de kerstperiode fonkelende luxe cadeauverpakkingen met goudfolie, hebben alle dames cadeaukaarten een vrouwelijk tintje en is er een super coole Donald Duck verpakking voor kinderen. Daarnaast creëren we in opdracht van Bladcadeau speciale E-cards en unieke verpakkingen op maat.

1920x0/beeld-hd.png
Passende advertenties

Passende advertenties

De door ons ontworpen advertenties worden doelgroepgericht ingezet. Een reclame voor de Donald Duck zal je daarom niet zo snel in een magazine voor vrouwen terugvinden. Per reclame-uiting wordt bekeken welk design de perfecte match is, uiteraard met als hoofddoel de verkoop van Bladcadeau te verhogen, maar ook om de doelgroep zo optimaal mogelijk te kunnen bereiken.

Bladcadeau in crisistijd
 

Bladcadeau in crisistijd

Doordat het land zich middenin een crisis bevindt, waardoor er minder mensen in de winkel komen, hebben onze ontwerpers bijzondere E-cards en unieke cadeauverpakkingen ontworpen. Onder andere voor toppers in de zorg en felicitaties op afstand. Daarnaast hebben we speciale gepersonaliseerde cadeaukaarten voor bedrijven gecreëerd die hun medewerkers een hart onder de riem willen steken, compleet in look and feel van het bedrijf.  

1920x0/rh4gbsva.png
Opvallende displays

Opvallende displays

Om extra in het oog te springen zijn prachtige displays ontworpen, waarop de cadeauverpakkingen uitgestald kunnen worden (bijvoorbeeld op de toonbank of naast een rek met magazines). De displays zijn volledig uitgevoerd in stijl van de cadeauverpakkingen. Ook dragen we zorg voor het aanpassen van de displays op basis van feestdagen, thema’s en/of trends. Zo ontwerpen we kleurrijke, opvallende displays voor Moederdag, Vaderdag en andere feestdagen zoals Kerstmis.

Schapstroken & hangtags

Schapstroken & hangtags

Om het oog van de klant nog eens extra naar Bladcadeau te trekken zijn stijlvolle schapstroken en mooie hangtags ontworpen, die bij de kassa en in de schappen kunnen worden geplaatst. Uiteraard in bijpassende vormgeving en bedrukking, zodat klanten er bijna niet omheen kunnen.

1000x1000/blok_rechts_bc.png
1000x1000/blok_links_bc.png
Groot bereik genereren
 

Groot bereik genereren

Verspreid door heel Nederland vind je abri’s langs de weg, in de stad, parkeergarages of op vliegvelden. Ze zijn altijd verlicht en daardoor 24/7 zichtbaar. We creëerden speciaal voor reizigers op Schiphol Airport een speciale en passende Bladcadeau reclame animatie in de wolken, waarmee we in een korte tijd een groot bereik genereren en potentiële doelgroepen aanspreken.

Ontwerp beursstand
 

Ontwerp beursstand

Bladcadeau neemt regelmatig deel aan beurzen. Om sterk in de schoenen te kunnen staan hebben we een ijzersterke beursstand vormgegeven voor onder andere de Libelle Zomerweek. De opvallende stand is volledig opgemaakt in herkenbare huisstijl van Bladcadeau. We ontwerpen de stands naar aanleiding van de seizoenen of thema’s, zodat het plaatje helemaal compleet is.

1920x0/bladcadeau_afbeelding_3_1920x900_1.jpg

Interesse?

Nienke vertelt je er graag nog veel meer over! Neem contact op via nienke@ifthen.nl of 088 0238 700.