ABC Restaurant Velp

De zintuigen prikkelen

ABC Restaurants heeft een uniek all-you-can-eat-concept, met elf restaurants onder één dak. Naast de Nederlandse vestigingen heeft ABC ook vestigingen in het buitenland. De volledige branding van de ABC-formule en het daaraan gekoppelde bijzondere karakteristieke en sfeervolle interieur is door ifthen vormgegeven. We dragen daarnaast zorg voor het vergroten van de herkenbaarheid, de vernieuwing en continuïteit van de ABC-franchiseformule.

 

Start ontwerpproces

Start ontwerpproces

De behoefte, wensen en verwachtingen ophalen van de klant, dat is waar een interieurproject start. Aan de hand van moodboards maken we de vertaalslag naar een definitieve sfeer, beleving, materialisering, productkeuzes en wordt dit in beeld weergegeven in 2D of 3D schetsen. Afhankelijk van de grootte van het project, werken we samen met verschillende partners, waaronder decorontwerpers en interieurbouwers.

De zintuigen prikkelen

De zintuigen prikkelen

De zintuigen prikkelen, dat is wat ABC op vele manieren doet. Naast deze foodexperience zorgt ifthen voor een juiste match met de inrichting en styling van het restaurant. Daarvoor passen we speciaal voor ABC ontworpen behang, decoratie, keukenwanden of meubilair toe en zorgen we ook voor de installatie en montage ervan. Alles wat de gast ziet ademt de ABC-sfeer, wat zorgt voor de juiste samenhang en herkenbaarheid. 

Eén passend geheel
 

Eén passend geheel

De details bij de restaurants zijn tot in de puntjes doorgevoerd, waardoor er één passend geheel ontstaat. In het hart van ABC Restaurant Velp zijn diverse sfeervolle bomen met twinkelende lichtjes geplaatst, vervaardigd uit een echte boomstam. Bij het zitgedeelte van de Sushi Bar staat een wondermooie Japanse kersenbloesemboom, waardoor je even op een gezellig buitenterras in Japan waant.

Ultieme sport ervaring
 

Ultieme sport ervaring

Wat een plaatje he? Aan de hand van een eigen ontwerp zijn de neonlampen vormgegeven en vervolgens op de achterwanden gemonteerd. Hierdoor krijgt de sportillustratie op de achtergrond een extra dimensie. De American Football prints in het overige deel van de bar maken de ultieme sportbeleving compleet.

Herkenbare prints

Herkenbare prints

Ieder restaurant heeft een bijpassend terras, zo ook de Sportsbar. Het ontwerp uit de bar zelf is doorvertaald naar de tafelbladen van het zitgedeelte. Ook de stoelen, de parasol en het logo zijn volledig op maat gemaakt, passend bij het kleurpalet van het interieur.

Diversiteit benadrukken

Diversiteit benadrukken

De kersenbloesem, lichtbakken met typische prints en vrolijk wuivende katjes zetten de toon in het zitgedeelte van de Sushi Bar. De roze kleur van de bloesem komt terug in het zelfontworpen behang en de tegelvloer. Aan het plafond hangt een op maat gemaakt rek met planten, die tijdens feestdagen extra versierd kan worden. Om de diversiteit van de restaurants te benadrukken is er voor hogere tafels en stoelen gekozen. De stoelen zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de buitengevel, waarop je uitkijkt vanuit het zitgedeelte.

Bijzondere elementen

Bijzondere elementen

In ieder restaurant vind je bijzondere elementen die te herleiden zijn naar de oorsprong van het restaurant. Voor de Tex-Mex keuken zijn bijvoorbeeld oude Texaanse en Mexicaanse illustraties en posters bewerkt tot één prachtige grote achterwand, die de sfeer extra benadrukt.

Kleine details
 

Kleine details

Voor Italianen is samen eten met familie en vrienden een belangrijk onderdeel van de Italiaanse levensstijl. Vanuit deze gedachte is de Vegitalian ook opgebouwd. Het restaurant onderscheidt zich dankzij haar warme kleuren, herkenbare meubels, bakstenen muur met op maat gemaakte neonbelettering (“Famiglia e tutto”) en typisch Italiaanse afbeeldingen in fotolijstjes. Een wetenswaardigheidje, het grootste deel van de foto’s is door Nienke zelf gemaakt tijdens haar roadtrip door Italië.

Uitstraling

Uitstraling

In de keuken van het visrestaurant vind je zeer bijzondere tegeltjes op de muur. Het is een print gedrukt op naadloze dibond platen, visueel zo vormgegeven dat het een echte betegelde muur lijkt. Bovendien ook nog eenvoudig schoon te maken. Om het restaurant meer sfeer te geven, is er gebruik gemaakt van ‘New York Ceiling’. Door te spelen met materialen krijgt de ruimte een subtiele en chique uitstraling en meer reliëf.

3D wand
 

3D wand

In het zitgedeelte is gekozen voor de aardetint bruin, neutraal, natuurlijk en sfeervol. De kleur harmonieert prachtig met het blauw en wit. Bovendien vind je hier ook een bijzondere driedimensionale wand met sterren en gouden vissen, die het geheel nog meer klasse geeft.

Signing en montage
 

Signing en montage

Stijlvol ontworpen bestickering en signing borden, die zowel ingezet worden als bewegwijzering als ter decoratie, scheppen duidelijkheid voor de gasten. Bovendien zijn ze uitgevoerd in de herkenbare stijl van ieder restaurant. We verzorgen niet alleen het ontwerp, maar regelen ook de uitvoering en montage ervan.

Interesse?

Nienke vertelt je er graag nog veel meer over! Neem contact op via nienke@ifthen.nl of 088 0238 700.